Avant

The project consists of the construction of an open plan environment across four levels with the capacity of up to circa 380 staff members, in an agile working environment. The scope of works, includes upgrade of base build bathrooms and lift lobbies, the construction of a void penetration for a detailed interconnecting stair, social hub areas with booths, a formal mediation room and members area for medical professionals, collaboration spaces, significant acoustic treatment due to the sensitive nature of the medical and legal profession and, the implementation of audio visual technology throughout.

The design philosophy for Avant fitout aspires to support the future of their evolving business with an agile workplace, which enables flexibility and diversity in work styles that integrate new technologies seamlessly. It provides an inspiring, vibrant space that employees are proud of and encourages collaboration to leverage sharing expertise, accelerate learning and mentoring. The design demonstrates excellence whist maintaining a responsible approach, focusing on the functionality and efficiency for the benefit of their members.

 

Location
Sydney

Delivery Method
Construction Management

Client
Avant

Value
$12.9

Floor Area
5200 m2