Productivity Commission

Address | Level 12, 530 Collins St, Melbourne

Project Budget | $3.6m

Area | 3,500m²

Designer | Baynes Design

Renascent was engaged to deliver the office fitout on behalf of the Federal Government body, Productivity Commission.

The single-level fitout of this 3,500m² area required the addition of an open office plan, staff breakout area, and multiple meeting areas and boardrooms. The works also included a sophisticated audiovisual and videoconferencing system.

The client’s existing leasing arrangements required the project to be designed, documented and constructed in just 12 weeks. This fast track required close collaboration between all project stakeholders in making key milestone decisions. We ensured all parties effectively met milestones and there were no delays.