Johnson, Winter & Slattery – Adelaide

Address | Levels 8-9, 211 Victoria Square, Adelaide SA

Project Budget | $3m

Project Area | 900m²

Designer | Bates Smart

Johnson, Winter and Slattery (JWS) is a national law firm with a need to instill a consistent corporate image across its interstate offices. The JWS Adelaide project was based on the Sydney flagship office and involved a staged fitout over two levels

The works involved the addition of a new reception area, several meeting rooms and boardrooms. A high-level finish was required for the boutique front-of-house areas to reflect the works Renascent completed for JWS’s offices in Sydney, Brisbane and Melbourne.

JWS was an existing tenant within Victoria Square, where the building was undergoing a base build refurbishment. This allowed for the continuance of business while we staged their fitout across new levels.