Hall & Wilcox

工程地址 | Level 9-11, Rialto, 525 Collins Street, Melbourne VIC

项目预算 | $8.2m

施工面积 | 4,500m²

设计师 | Woods Bagot

有机会搬迁到Rialto Tower 的9层,10层和11层,使得Hall&Wilcox能够在9层和10层创造一个充满活力的现代化工作场所,让工作人员充分享受位于大楼边缘工作区广阔的视野。工作区充满了自然光线,加上整排结合声学设计的内部会议室和散落在楼层中部的战略演示室,给员工带来了无尽的选择。

工作层延伸到一个中心内部天井,天井周围是优雅的用木材装饰的天花板的休息/用餐区,让工作人员可以充分的放松和享受工间休息。这几个楼层上的休息区通过内部玻璃框架天井和装饰性楼梯扶手连接,从9层到11层(客户层)连接所有三层。

11层的设计和建造专以客户需求为出发点,具有豪华的细木工处理,高水平的视听设备和结合声学设计的,通过开闭式墙壁可改变大小的会议室和公司休息空间以及主要前台接待区域。

Hall & Wilcox

Address | Level 9-11, Rialto, 525 Collins Street, Melbourne VIC

Project Budget | $8.2m

Area | 4,500m²

Designer | Woods Bagot

The opportunity to relocate to Levels 9, 10 and 11 of the Rialto Tower, allowed Hall & Wilcox to create a vibrant modern workplace to Levels 9 & 10 with the staff enjoying the expansive views as they were placed around the perimeter of the building. The workstations are flooded with natural light, supported with a large array of acoustically designed internal meeting rooms and strategy presentation rooms dotted around the core, giving staff endless choices.

The working floors flow into a feature void, surrounded by an elegant breakout / meals area for the staff to relax and enjoy their breaks, inclusive of timber feature ceilings. The breakout areas on these levels are linked by an internal glass framed void and decorative stair balustrade sweeping from Levels 9 to 11 (client floor) connecting all three floors.

Level 11 was designed and constructed with the client in mind, featuring high-end joinery finishes, a high level of audio visual support and acoustically designed meeting rooms with the flexibility of room size changes through operable walls and corporate break out spaces and main reception.