Coles – North Ryde

Address | 96 Wicks Road, North Ryde, Sydney NSW

Project Budget | $3.4m

Area | 3,400m2

Designer | Siren Design

The Coles property fitout in North Ryde consisted of five levels, including a basement car park. Our brief was to invigorate and brighten up the staff workspace within an extremely tight six-week build time.

“Renascent completed the build in record time; their dedication to the project was second to none. All of the Renascent staff were highly organised and met every milestone. Everything they did was in a skilled and proficient manner and this has resulted in a high quality fit out”
DAVID STANLEY Facilities & Operations Manager, Coles Property

Designed by Siren Design, this project was created to reflect the Coles’ branding, and to promote productivity in an inviting and innovative environment for staff members. The fitout works consist of an open plan office space, meeting and training rooms, and a breakout area.

The project was delivered on time and within budget to spectacular results.